KIES EEN DATUM:
Kaartverkoop

U kunt uw kaarten voor onze films en voorstellingen eenvoudig via onze website bestellen.

Ook introduceren wij GEPLACEERDE PLAATSEN. Dit betekent dat u tijdens uw bestelling zelf kunt kiezen waar u wilt zitten. Zodoende bent u verzekerd van de door u gewenste plaats en hoeft u niet meer in de rij te staan voor de 'beste' plaats. Naast dit grote voordeel biedt dit systeem u tevens veel rust voorafgaand aan de voorstelling. U kunt in ons café genieten van uw drankje en wordt (kort) voor aanvang gevraagd uw zitplaats in te nemen. 

De kaartverkoop voor de 'art locale' voorstellingen worden veelal door de plaatselijke groepen/scholen zelf geregeld. Wij bieden de groepen/scholen wel de mogelijkheid om de kaartverkoop aanvullend door ons te laten verrichten. Mocht een groep/school hiervoor kiezen, dan staat dit duidelijk vermeldt bij de betreffende voorstelling. 

KAARTEN BESTELLEN 

Wij bieden de mogelijkheid om via het internet uw kaarten te bestellen en eenvoudig af te rekenen via Ideal. Zodoende bent u direct verzekerd van de door u gewenste zitplaats.

Kunt u niet via internetbankieren betalen of is er een storing, dan kunt u uw aanvraag mailen naar reserveren@wittetheater.nl.Geeft u hierbij duidelijk aan om welke voorstelling het gaat, met hoeveel personen u wilt komen, evenals uw adres - en contactgegevens. Wij nemen dan contact met u op zodra de reservering is gelukt. Voor uitverkochte voorstellingen kunt u niet per mail reserveren. Mocht u niet over mail beschikken, dan kunt u ons tijdens kantooruren bellen via 0255 - 521972. U kunt aangeven dat u graag kaarten wil reserveren. Wij nemen dan contact met u op. 

Ook kunt u uw kaarten kopen aan de kassa voorafgaand aan de voorstelling of film. Deze is geopend vanaf 1 uur voor de aanvangstijd. Tip: op onze website kunt u zien of een voorstelling is uitverkocht.