KIES EEN DATUM:
Route en parkeren

Het Witte Theater bevindt zich op een markante locatie dicht bij de sluizen langs het kanaal van IJmuiden. U vindt het theater op de Kanaalstraat 257 - 1975 BD te Ijmuiden. 

Witte Theater - Kanaalstraat 257

Als u op de kaart klikt gaat u direct naar de Google routeplanner.

HET WITTE THEATER BEREIKEN NA 15 APRIL 2016

Op 15 april sluit de Velsertunnel en zal de verkeerssituatie constant aan het veranderen zijn. Om gemakkelijk uw weg naar het Witte Theater te vinden en op de hoogte te zijn van de actuele verkeerssituatie kunt u klikken op een van de onderstaande links. Deze tonen u een kaart met de meest actuele routes richting het Witte Theater.

Routes voor Bezoekers

Routes voor Leveranciers

MET EIGEN VERVOER

Via de A9/ A22 vanuit het zuiden
U neemt de afslag Ijmuiden. Einde afrit, bij de verkeerslichten slaat u linksaf. Bij de volgende verkeerslichten rijdt u rechtdoor. Bij de volgende verkeerslichten, na ca. 1,5 kilometer, neemt u de rechterrijbaan (afslag sluizen en NIET afslag pont), en vervolgt u de weg langs het kanaal. Na ca. 2 kilometer verschijnt het Witte Theater. Voor het Witte Theater gaat u rechtsaf en meteen met de bocht mee naar links. U blijft langs het kanaal rijden. Vervolgens slaat u bij de eerste kruising linksaf, en meteen weer linksaf, de Kanaalstraat in. Na ca. 200 meter bent u bij het Witte Theater. 

Via de A9/A22 vanuit het noorden
Na de Velsertunnel neemt u de afslag Ijmuiden. Aan het einde van de afrit, bij de T-kruising slaat u rechtsaf. Na ca. 700 meter bij de verkeerslichten slaat u linksaf. Bij de volgende verkeerslichte, na za. 1,5 kilometer, neemt u de rechterrijbaan (afslag sluizen en NIET afslag pont), en vervolgt u de weg langs het kanaal. Na ca. 2 kilometer verschijnt het Witte Theater. Voor het Witte Theater gaat u rechtsaf en meteen met de bocht mee naar links. U blijft langs het kanaal rijden. Vervolgens slaat u bij de eerste kruising linksaf, en meteen weer linksaf, de Kanaalstraat in. Na ca. 200 meter bent u bij het Witte Theater.

PARKEREN
Voor het Witte Theater bevinden zich enkele parkeerplaatsen, waaronder één invaliden parkeerplaats. Mochten deze parkeerplaatsen reeds bezet zijn, dan kunt u parkeren langs de Kanaalstraat. Het parkeren op het terrein van het Witte Theater of op de Kanaalstraat is gratis. 

MET HET OPENBAAR VERVOER
Via de website 9292 OV kunt u uw reis plannen per openbaar vervoer. Wilt u rechtstreeks naar de website, dan klikt u hier

Openbaar Vervoer Witte Theater Ijmuiden

MET DE FIETS
Direct voor het Witte Theater is er ruime parkeergelegenheid voor uw fiets.